Vill du utvecklas i en kreativ och tvärfacklig miljö?

De uppdrag vi arbetar med kan vara bostäder, skolor men också värmekonvertering, för t.ex. livsmedelsindustrin.

Elkonstruktör inom Automation

Vi växer och söker nu en erfaren elkonstruktör. Trivs du med att ta stort eget ansvar och söker nya utmaningar? Då kan detta vara jobbet för dig! I vår projektgrupp arbetar vi med breda roller där du är med och driver projekten från start till mål.

 

Om tjänsten – Du kommer i huvudsak att arbeta med elkonstruktion i framför allt ELPROCAD men även vara inblandad i programmering och support av våra kunders maskiner. Vi jobbar med många olika leverantörer och fabrikat så som Siemens, Mitsubishi, Beijer, Allan-Bradley vilket gör jobbet varierande och roligt. I tjänsten är det ett stort eget ansvar och du kommer i samråd med kollegor ta fram tekniska lösningar, göra inköp av komponenter och ha kundkontakt.

 

Du som söker

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom Mekatronik/Automation samt minst tre års arbetslivserfarenhet, alternativt flerårig erfarenhet inom branschen. Du har mycket driv och vilja att utvecklas, har ett stort teknikintresse samt god social förmåga.

 

Krav:

 • Erfarenhet av elkonstruktion
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • B körkort

Meriterande:

 • Erfarenhet av elinstallation
 • Erfarenhet av programmering av PLC eller SCADA system

 

Vilka är vi

CREACON är ett konsultföretag med verksamhet inom flera branscher och arbetar främst mot privata företag men också med kommuner och regioner genom ramavtal.

På vårt huvudkontor i Halmstad är vi ett gott gäng på ca 30 personer som arbetar inom Arkitektur, EL, VVS och Automation. Att vi finns i många branscher ser vi som en stor styrka då vi har ett starkt samarbete mellan avdelningarna vilket möjliggör att vi kan tillgodose kunders behov på många plan.

På avdelningen Automation arbetar vi främst med programmering, elkonstruktion och driftsättning. Vi levererar allt från kompletta automatiserade lösningar till ombyggnader av befintliga system. Våra kunder finns inom många olika industrier i Sverige men också på den nordiska marknaden. De inriktningar vi jobbar med är:

 • Foderfabriker
 • Bulkterminaler
 • Förpackningsmaskiner
 • Sågindustri
 • Fastighetsautomation
 • Robotceller

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-31
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Placering: Halmstad

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Rikard Dahlqvist
Email: rikard.dahlqvist@creaconhkab.se
Tel: 035-16 03 22

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig!

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Vill du vara med och skapa framtidens Sverige?

  Med vår mångkunnighet ger vi varandra stöd och idéer på ett naturligt och prestigelöst sätt som stimulerar till nya tankar och utveckling. Utvecklas med oss i en kreativ och tvärfacklig miljö.

  Ansök idag