Vill du utvecklas i en kreativ och tvärfacklig miljö?

De uppdrag vi arbetar med kan vara bostäder, skolor men också värmekonvertering, för t.ex. livsmedelsindustrin.

Projektledare med kunskap inom industriell Automation

Vi växer och söker nu en projektledare till vår automationsavdelning. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat som elkonstruktör eller elektriker och har bred kunskap inom automation. Trivs du med att ta stort eget ansvar och söker nya utmaningar? Då kan detta vara jobbet för dig! I vår projektgrupp arbetar vi med breda roller där du är med och driver projekten från start till mål.

 

Om tjänsten – I rollen som projektledare så kommer du ha kundkontakt, ansvara för tidsplan och budget. I tjänsten ingår det också att ha en bredare insyn i både konstruktion samt mjukvara och du kommer i samråd med kollegor ta fram tekniska lösningar, göra inköp av komponenter och hjälpa till på drifttagningar. Våra projekt börjar ofta med en förstudie av kundens befintliga system, här kommer du ha en betydande roll för att ta fram en ny modern teknisk lösning anpassad efter kundens behov och budget.

 

Du som söker

Letar du nya utmaningar och vill jobba på ett mindre företag med korta ledtider i en grupp med hög kompetens? Har du flerårig erfarenhet inom branschen, mycket driv och vilja att utvecklas samt god social förmåga? Sök då denna unika tjänst med breda arbetsuppgifter och stort eget ansvar.

 

Krav:

 • Erfarenhet av elkonstruktion
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • B körkort
 • Flerårig erfarenhet av Automation

Meriterande:

 • Erfarenhet av elinstallation
 • Erfarenhet av programmering av PLC eller SCADA system
 • Kunskap in säkerhet och CE-märkning

 

Vilka är vi

CREACON är ett konsultföretag med verksamhet inom flera branscher och arbetar främst mot privata företag men också med kommuner och regioner genom ramavtal.

På vårt huvudkontor i Halmstad är vi ett gott gäng på ca 30 personer som arbetar inom Arkitektur, EL, VVS och Automation. Att vi finns i många branscher ser vi som en stor styrka då vi har ett starkt samarbete mellan avdelningarna vilket möjliggör att vi kan tillgodose kunders behov på många plan.

På avdelningen Automation arbetar vi främst med programmering, elkonstruktion och driftsättning. Vi levererar allt från kompletta automatiserade lösningar till ombyggnader av befintliga system. Våra kunder finns inom många olika industrier i Sverige men också på den nordiska marknaden. De inriktningar vi jobbar med är:

 • Foderfabriker
 • Bulkterminaler
 • Förpackningsmaskiner
 • Sågindustri
 • Fastighetsautomation
 • Robotceller

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-15
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Placering: Halmstad

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Rikard Dahlqvist
Email: rikard.dahlqvist@creaconhkab.se
Tel: 035-16 03 22

Välkommen med din ansökan!

 

Hör av dig!

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Vill du vara med och skapa framtidens Sverige?

  Med vår mångkunnighet ger vi varandra stöd och idéer på ett naturligt och prestigelöst sätt som stimulerar till nya tankar och utveckling. Utvecklas med oss i en kreativ och tvärfacklig miljö.

  Ansök idag